Home » Intimideren helpt

Intimideren helpt

Brisk Magazine maakte vandaag de blijde boodschap bekend. We doen het goed en eigenlijk kan het nog beter. Vandaar ook dat Brisk er nog even 6 handige intimidatietips bij plaatst. http://www.briskmag.nl/00/artikel/770/Intimideren_maar!.html

En natuurlijk hebben ze gelijk. Als je een zaaltje vol met timide bange vogeltjes wenst, dat gewoon naar de baas luistert, zonder daar bedenkingen bij te plaatsen, is intimideren de aangewezen methodiek. Maar vergeet dan niet ook te schofferen, kleineren en te beledigen. Anders is het repertoire niet compleet.

Voor degene die ook nog iets anders van zijn medewerkers wil zien zijn er gelukkig nog andere methoden van leidinggeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *