Home » Nieuwsbrief gelanceerd

Nieuwsbrief gelanceerd

In het kader van “mag ik me even voorstellen” ben ik niet zo lang geleden gestart met het bijhouden van een weblog. Dit heeft tot gevolg gehad dat ik redelijk wat aardige stukjes produceer om de blog een beetje inhoud te geven.

De artikelen gaan vooral over zaken die al of niet veranderen in organisaties en maatschappij. Vaak zit er een kritische noot bij, die aanzet tot denken of aanmoedigt om “anders” naar de zaken te kijken. Dit is dan ook gelijk de kern van het werk dat ik doe. Ik kijk anders naar organisaties, mensen en de omgeving waarin zij zich bevinden. Mijn aanbod aan klanten is organisatieadvies, coaching, training, workshops en sparren. De filosofie achter mijn werkwijze is enerzijds heel complex en anderzijds heel éénvoudig. Het gaat over mensen.

Voor praktische en concrete toepassingen van deze vorm van advisering kunt u denken aan het bevorderen van samenwerking in en met teams, het oplossen van (de)motivatie vraagstukken, het oplossen van conflicten met partners, medewerkers, klanten, leveranciers en collega’s, maar ook het bevorderen van de levensvatbaarheid van het bedrijf, het bevorderen van creativiteit en het afstemmen op veranderende omstandigheden.

Ik hoop met de weblog en de nieuwsbrief een stukje van mijn denkwijze prijs te geven, zodat u zelf kunt inschatten of mijn diensten voor u of uw bedrijf geschikt zouden kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Henk de Greef.