Home » Kerstgroet en dankwoord

Kerstgroet en dankwoord

:skiss De decembermaand biedt vanwege het kerstidee de gelegenheid om elkaar eens flink te begroeten en te bedanken. Bij deze stuur ik u mijn kerstgroet, hoe kan het ook anders, digitaal.

Als eerste wil ik mijn lezers bedanken voor de tijd en moeite die zij nemen om zich door mijn gebrabbel heen te wormen. Zonder hen was deze website volledig zinloos geweest. Veel dank voor het betekenis geven aan mijn inspanningen.

Vervolgens dank ik de ontvangers van mijn nieuwsbrief. Ook ik maak me schuldig aan het verzenden van berichten waar niemand op zit te wachten, maar het uitblijven van afmeldingen sterkt mij in de gedachte dat het niet helemaal ongewenst is. Veel dank voor het niet afzeggen van de nieuwsbrief.

Tot slot dank ik vooral de grote hoeveelheid mensen die het iedere keer weer mogelijk maken om een “hoe kan het ook anders” item over te publiceren. Ik dank die mensen voor het leveren van inhoud, die mij de gelegenheid geeft om iets over te zeggen. Niet dat ze dat bewust doen om mij te helpen, integendeel, maar toch, zonder die mensen had ik niets te zeggen gehad en zou ik een andere vorm van tijdverdrijf moeten gaan zoeken. Veel dank daarvoor, ga zo door en maak me blij!

:hkhoa Ik wens iedereen heel prettige kerstdagen en een gezond 2008!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *