Home » Wie succes in geld meet, zal nooit genoeg hebben.

Wie succes in geld meet, zal nooit genoeg hebben.

D-Day De landing op NormandiëOp 6 juni 1944 landden de geallieerden op Normandië. Deze gebeurtenis was het begin van de die we nu zo vanzelfsprekend vinden. Nu zijn we geneigd om succes en geluk af te meten aan het banksaldo, de functionele positie, verworven bezittingen en dies wat meer zij. Daardoor wordt veel menselijke waarde als kwaliteit van leven tekort gedaan.

Vrijheid is slechts één van de kwaliteiten, die niet in uitgedrukt kan worden. Vrijheid is wel te koop, tenminste als er voldoende is om onvrijheid af te kopen, maar echte vrijheid, zoals de geallieerden ons brachten in ’45, heeft een grenzeloze waarde.

Er zijn vele argumenten om veel geld te willen verdienen, maar bedenk u goed dat de werkelijke waarde van het leven niet door geld, maar door uzelf wordt bepaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *