Home » goed advies

Tag: goed advies

Nieuwsbrief maart 2009

Crisis is tijd voor verandering. Tenminste, als de nood groot genoeg is, zal iedereen begrijpen dat er iets moet gebeuren. Juist nu de financiële bronnen opdrogen, is goed advies gewenst, maar kostbaar.

Targon heeft daarom een nieuw produkt gelanceerd in de vorm van “Boerenslim” advies. Het staat voor een concreet, helder en zakelijk gesprek met iemand die weet waar het over gaat, tegen een vaste prijs. Bedrijfskunde in een ondernemende vorm. Geen gedoe met rapportage, PowerPoint en nader onderzoek, maar een gesprek dat er voor u toe doet.

Dit boerenslimme gesprek is geschikt voor ondernemers en managers die in hun dagelijkse praktijk en beslissingen bedrijfskundige ondersteuning kunnen gebruiken, zonder directe grote verplichtingen aan te gaan. Een goed gesprek, met een ondernemende bedrijfskundige, over de dingen die u bezighouden. Het is een ideale oplossing om samen betrokken de toekomst tegemoet te gaan.

Henk de Greef

Goed advies

We zijn allemaal een beetje adviseur. Let maar eens op hoe vaak we in de situatie terecht komen dat we ongemerkt iemand staan uit te leggen hoe het moet. Vooral de onderwerpen waar wij onszelf goed in achten lenen zich voor een adviesgesprek. De adviezen zijn meestal goed bedoeld. We proberen iemand te behoeden voor ongeluk, verdriet, de ondergang of wat voor ellende dan ook. Toch stuiten veel van deze adviezen op onbegrip of zelfs ergernis. Meer lezen