Home » Henk de Greef

Henk de Greef

Was ik ooit blij dat ik in de search engines zoals Google goed op mijn eigen naam te vinden was, dan komt er ineens een andere Henk de Greef, die roet in het eten gooit. Deze Wassenaarse politicus presteerde het in één keer om een zorgvuldig opgebouwde positie te overschaduwen met, ja, u raadt het al, een seksschandaal. Alle inspanningen ten spijt; Seks Sells!! Hoe kan het ook ????Daar kan dus helemaal niets tegen in het verweer gebracht worden. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Hetzelfde geldt voor een goede naam. Gelukkig ben ik niet dezelfde Henk de Greef, maar ik krijg wel vragen, mails en tweets, van die het van de Wassenaarse Henk de Greef niet helemaal ok vinden. Voor alle duidelijkheid; Ik ben geen kapper of wethouder uit Wassenaar, maar een geheel andere persoon.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

  1. Frank zegt:

    Zo heb ik een naamgenoot die veel aan sport doet en raadslid is voor de VVD… brrr.. Gelukkig kan ik hem nu ook de schuld geven van zoekresultaten die mij niet zo goed bevallen.. 😉

  2. Die heeft dan zeker een broer die Ronald heet en in het verleden nog wel eens bij Evers te horen was 🙂
    Nee, het gaat niet over de schuld geven, het gaat over wat nu echt belangrijk is. Dat een kerel op leeftijd een opmerking maakt over zijn geslachtsdeel is dat zeker, als ik de berichtgeving rond dit onderwerp mag geloven. Het is jammer, maar tegen deze oeroude menselijke instincten is geen zinnig woord in te brengen. Ze zijn nu eenmaal zo.

Reacties zijn gesloten.