Home » Over de auteur » Testimonials

:smile Wat anderen vinden van Targon

Ha die Henk,
Als beloofd hierbij mijn ervaring met jou.

” Op het juiste moment die inzichten aangereikt krijgen waar je in het nu wat mee kan! En de richting aangegeven krijgen waar je de komende 10 jaar in kan ontwikkelen. Zo heb ik het traject met Targon ervaren. Coach Henk daagde me in de 10 sessies continue uit om stappen te blijven zetten. Zowel op persoonlijk indentiteitsnivo als voor het gewoon zaken doen van dag tot dag. Het meest knappe vind ik nog het oppakken door Henk van datgene waar je echt voor open staat en geen algemeen ondernemers verhaal waaruit je zelf maar moet oppakken wat bij je aansluit. Alles was bruikbaar in dit geval. Dank je wel Henk!”

Geen woord van overdreven! Ik hoop dat je hiermee anderen kan inspireren gebruik te maken van je diensten. Geef me ook gerust op als referentie.
Bernard Philipsen

Beste Henk,

Wat ik afgelopen vrijdag aan de telefoon vergat tegen je te zeggen maar wat je ongetwijfeld leuk vindt om te horen, is dat ik in een voortgangsgesprek met een medewerker van ons het verschil heb uitgelegd tussen een hiërarchische organisatie en een netwerkorganisatie. Op basis van wat wij de avond ervoor besproken hadden dus. Daarbij heb ik verteld dat organisaties in de Westerse wereld vaak een natuurlijk neiging hebben tot hiërarchie, maar dat wij dat binnen ons bedrijf moeten voorkomen.
Dat kan door ieder op zijn of haar eigen vlak/vakgebied autonomie en keuzevrijheid te geven, gekoppeld aan verwachtingen en het uitspreken van verantwoordelijkheden. Uiteraard binnen (logische) kaders – we hebben geen tonnen voor een marketingcampagne te besteden, noch capaciteit voor het maken van een raketsysteem, zeg maar – maar daarbinnen is iedereen zelf verantwoordelijk. Mijn partner en ik zijn dan slechts schakels in dat geheel die goed zijn in hún vakgebied maar die verder ook niet alles weten of goed hoeven te keuren, en die er niet zijn om opdrachten te verstrekken of politieagentje te spelen.
Het leuke was dat dit, want we hadden al aangegeven dat we met hem door wilden en zijn contract wilden verlengen, meteen een positieve duw in de rug was voor onze medewerker. Hij besefte dat als wij zo'n soort organisatie willen, we enkel kunnen gebruiken die daarin kunnen werken. Hij had dus door dat we hem zo hoog achten dat hij dat aankan, en ik zag dat het hem goed deed!
Bedankt dus nogmaals voor de inspiratie!
Jeroen B.

Hallo Henk,

Via deze weg wilde ik je nog even bedanken voor het prettige gesprek van gistermiddag. Je vragen en opmerkingen helpen om de juiste weg te bepalen en in actie om te zetten.
Mark C.