Home ยป We doen het weer

We doen het weer

:whaat De laatste post heeft wel heel erg lang als eerste op deze site gestaan. Niet dat ik dat erg vind, want ik word er nog steeds een beetje stil van. Ook niet dat dit de aanleiding is geweest om de boel te laten verwateren, want er waren andere zaken die even iets meer vroegen dan de hoekanhetookanders website. Nu komt er weer een tijd (denk ik) dat de aandacht ook weer naar deze site zal kunnen gaan, tenminste dat hoop ik.

De site heeft ook een kleine update gekregen waardoor het er nu ook op de smartphones en tablets aardig uitziet. Verder zijn er links gemaakt naar mijn persoonlijke twitter en facebook accounts, voor wie het wil volgen. Ik heb alweer voldoende idee in mijn hoofd om aardig te schrijven, want in de afgelopen twee jaar is er best wat gebeurd, waar ik nog niet over gepost heb. Laten we maar zeggen dat er iets in te halen valt.